• تاریخ : ۸ام آذر ۱۳۹۶
  • موضوع : آسیان

آشنایی با خوراکی های مرگ آور

خوراکی های مرگ آور ، غذا جزو برنامه های مهم و اصلی هر فرد در شبانه روز به شمار می رود
و برای بسیاری از مردم صرف وعده های غذایی کاری لذت بخش هست.با این حال بعضی مواد غذایی
باید با احتیاط مصرف شود زیرا مصرف بیش از اندازه آنها می‌تواند به مسمومیت‌های کشنده منجر شود.

در این نوشتار با ده ماده غذایی آشنا می شوید که می تواند
در صورت سهل انگاری و درست مصرف نکردن عامل مرگ انسان ها شود؛

ـ لوبیای سبز
از جمله مواد غذایی محبوب به شمار می رود، اما پنج تا شش عدد آنها اگر نپخته باشند، می توانند جان کودکان خردسال را به خطر بیندازند.

لوبیا سبزهای خام دارای لکتینی به نام «PHA» هستند که می توانند منجر به خونریزی شدید معده شوند.

لکتین ها پروتئین هایی هستند که نقششان تسهیل اتصالات سلول به سلول هست.
PHA در مقدار بالا یک ماده سمی محسوب می شود. حرارت دادن لوبیای سبز PHA را از میان می برد.

خوراکی های مرگ آور که عدم مصرف صحیح انها میتواند باعث مرگ شود

خوراکی های مرگ آور

اسامی خوراکی های مرگ آور

جوز هندی
در مقدار بسیار اندک به عنوان یکی از طعم دهنده ها و ادویه های مخصوص آشپزی
و شیرینی پزی به حساب می آید اما مصرف یکجای این ادویه به میزان بیش از چهار گرم می تواند موجب بروز حالت تهوع،
توهم و در موارد شدیدتر بیهوشی شود. مصرف این مقدار از جوز هندی در کودکان مسمومیت شدید و مرگ آور به همراه دارد.

مغز بادام تلخ به مقدار کم حاوی سیانور دو پتاس و اسید سیاندریک هست که اگر فردی به مقدار زیاد آن را مصرف کند، مسموم می شود.

خوراکی های مرگ آور

خوراکی های مرگ آور، جوز هندی

مغز بادام تلخ
مصرف پنج تا ۱۰ عدد مغز بادام تلخ در کودکان می تواند مسمومیت شدید به همراه داشته باشد، در بزرگسالان این تعداد به ۵۰ عدد می رسد.
مانیوک یا کاساوا گیاه بومی مناطق آمریکای جنوبی هست که برای تهیه دسر از آن استفاده می شود.

خوراکی های مرگ آور

خوراکی های مرگ آور ، مغز بادام تلخ

ریشه، برگ ها و پوست این گیاه نباید به طور خام استفاده شوند،
و چنانچه به هنگام تهیه مراقبت نشود، می توانند به دلیل ایجاد مسمومیت پیامدهای مرگ بار به همراه داشته باشند.

مصرف گوشت خام
هر چند مرگبار نیست اما می تواند موجب ایجاد کرم های نواری در دستگاه گوارش شود.
عفونت روده و کاهش وزن می تواند از عوارض این نوع از عفونت باشد.

خوراکی های مرگ آور

عدم مصرف خوراکی های مرگ آور

مواد غذایی داخل قوطی های کنسرو
یا شیشه های کنسرو شده می توانند مرگ آور باشند.
ذخیره سازی نادرست یا آلودگی در ورقه های فلزی قوطی های کنسرو می توانند
مواد سمی تولید کرده که به سرعت در مواد غذایی حل می شوند.

خوراکی های مرگ آور

خوراکی های مرگ آور کنسروی

قوطی های کنسرو و شیشه های حاوی مواد کنسرو شده باید همواره در جای خنک و به دور از نور نگهداری شوند.
درست کردن کباب یکی از تفریح های مورد علاقه مردم به شمار می آید.
اما کباب کردن هم می تواند پیامدهای سرطان زا به همراه داشته باشد.

خوراکی های مرگ آور

خوراکی های مرگ آور ، کباب کردن

حرارت بالا می تواند موجب ساخت هیدروکربن های پلی آروماتیک شود.
به ویژه اگر چربی گوشت به درون آتش ذغال چکه کند.
هر چه گوشت کبابی سیاه تر شده باشد، شمار مواد مضر که درون گوشت جمع شده اند نیز زیادتر هست.
سولانین از ترکیبات گیلکو آلکالوئیدهاست که در سیب زمینی
با ظاهر شدن رنگ سبز به ویژه در قشر زیر پوست آن مشخص می شود.
مقدار زیاد این سم موجب مسمومیت می شود که
با نشانه هایی نظیر سوزش گلو، حالت تهوع و تعریق شدید و نفس تنگی همراه هست.

خوراکی های مرگ آور

خوراکی های مرگ آور ، سیب زمینی

سیب زمینی را باید همواره در جای خنک و تاریک نگاه داشت و به هنگام مصرف نیز قسمت های سبز رنگ را دور انداخت.
بادکنک ماهی در ژاپن به عنوان غذایی لوکس مصرف می شود.
روده، تخمدان و کبد این گونه از ماهی ها حاوی سم تترو دوتوکسین هست که ۱۲۰۰ برابر کشنده تر از سم سیانور هست.

خوراکی های مرگ آور

خوراکی های مرگ آور ، بادکنک ماهی

بادکنک ماهی
می تواند جان ۳۰ نفر را بگیرد. در ژاپن
برای طبخ این ماهی باید دوره های آموزشی طولانی مدتی را گذراند.
این ماهی ها همواره توسط ماهرترین آشپزها سم زدایی می شوند و به قیمت بالا هم به فروش می رسند.

گوجه فرنگی

محل اتصال ساقه گوجه فرنگی و قسمت های سبزرنگ گوجه فرنگی می توانند تا ۱.۲ درصد حاوی سولانین باشد
. ۵۰ گرم سولانین می تواند موجب سردرد، حالت تهوع و استفراغ شود.

خوراکی های مرگ آور

خوراکی های مرگ آور ، گوجه فرنگی

برای همین نیز باید از مصرف گوجه فرنگی های کال دوری کرد و محل اتصال ساقه را همواره با احتیاط جدا کرد.

اشتراک در شبکه اجتماعی

گوگل پلاس فیسبوک تویتر لینکدین دیگ کلوب فیسنما